قشنه............. خيلي

 


 

 

 

 

 

 

 

بیو گرافی هیلاری داف Hilary Duff

هیلاری دومین بچه باب داف مالک فروشگاه زنجیره ای هست و سوزان کالین کاب که خانه دار است .

اسم میانی داف " ارهاد " که اسمی آلمانی-آمریکایی هست که از مادربزرگ پدریش (Mary Erhad ) به ارث برده.

هیلاری همچنین از طرف مادربزرگ مادری ( Amy Beulah Schlemer )هم آلمان تبار هست.مادر هیلاری مشوق اصلی او بود تا به کلاسهای بازیگری برود . خواهر بزرگتر او هیلی داف به همراه هیلاری در تئاترهای محلی برنده شدند.

هیلاری در 6 سالگی در بالت ( رقص ورزشی هنری ) ناتکرکر در سان آنتنیو شرکت کرد .هر دو خواهر ( هیلاری – هیلی ) بیشتر و بیشتر علاقه مند به بازیگری حرفه ای شدند.

و سرانجام آنها به همراه مادرشون به کالیفرنیا نقل مکان کردند ولی پدرشون باب داف همانجا در هوستون ماند تا شغلش را حفظ کند .بعد از اون هیلاری و هیلی چندین برنامه تلویزیونی رو گردوندند.

 

خوانندگی:

هیلاری اولین آهنگی رو که ضبط کرد آهنگ I Can't Wait نام داشت که در برنامه تلویزیونی Lizzie McGuire در آگوست 2002 پخش شد .

و آهنگ بعدی برای دیسنی مانیا با نامThe Tiki , Tiki ,Tiki Room .اولین آلبوم هیلاری در سال 2002 که مجموعه ای از آهنگهای کریسمس با عنوان Santa Claus Lane که شامل همخوانی Lil' Romeo و Christian Milian می شد در اکتبر منتشر شد که این آلبوم درجایگاه پایینی دربیلبورد 200 جدول آلبوم قرار گرفت . به دنبال این آلبوم درهمان سال The Santa Claus 2 رو هم بیرون داد. هیلاری همچنین آهنگهایی رو که در برنامه تلویزیونی Lizzie McGuire اجرا کرده بود رو درآپریل 2003 وارد بازار کرد . سال بعد از آن هیلاری اولین آلبومnon-holiday رو با نامMetamorphosis  در آگوست 2003 عرضه کرد که در چارتهای آمریکا و کانادا شماره یک شد.

نویسندگان شعرهاش (Songwriting ) همون تیمی بودند که برای فیلم The Matrix و خواننده هایی همچون Avril Lavigne در آلبوم Let Goوهمچنین برای Liz Phair شعر نوشته بودند برای هیلاری نیز 3تا از آهنگهای آلبومش رو آماده کردند که یکی از این آهنگها با نام So Yesterday در جایگاه دوم Top 40 در استرالیا قرار گرفت.

Metamorphosis در بالاترین فروش های طولانی مدت رتبه هشتم رو کسب کرد. این آلبوم در 4 ماه بعد از انتشار در آمریکا 2.4 میلیون کپی شد.

این آلبوم به هیلاری کمک کرد تا یک جایی در لیست 100 تایاول سلبریتی داشته باشه . هیلاری در2003 Top 100 CelebrityList در جایگاه 96 قرار گرفت. همچنین کاندید برای بهترین آلبوم سال از Juno Awards of 2004 شد .

در 28 سپتامبر 2004 ( مطابق با روز 17 سالگیش ) دومین آلبوم هیلاری با نام خودش در جایگاه دوم در بیلبورد 200 درآمریکا و در جایگاه اول در کانادا قرار گرفت .لیریکس آهنگ Haters این آلبوم شایعه شد که در مورد لیندسی لوهان بوده . اغلب از لیندسی لوهان در رسانه ها به عنوان رقیب هیلاری داف نامبرده میشه .این آلبوم با 1.5میلیون کپی در آمریکا فروخته شد .

داف همچنین دعوتی که از او شد که برای جشن انتخابی رئیس جمهور جورج بوش 2005 بخونه رو قبول کرد .

در 16 آگوست 2005 هیلاری دومین آلبوم خودش رو با نام Most  Wantedکه یک گردهم آوری از 2 تا از آهنگهای جدیدش که باکمک دوست پسرش Joel Madden توانست این آهنگها رو به قول معروف راک تر و عصبی تر جلوه بده آهنگ Wake Up این آلبوم جایگاه 29 در Hot100 به خود اختصاص داد و این آلبوم در هفته اول منتشر شدن200000نسخه کپی شد . همچنین در کانادا شماره یک شد .

زندگی خصوصی :

داف همچنین با آرون کارتن در سال 2003 دوست بود  (هیلاری داف و لیندسی لوهان که برای هم رقیب محسوب می شوند) دیده شده بود که لیندسی لوهان در بعضی مواقع بیشتر ازهیلاری با آرون کاترن در ارتباط بوده و با هم بودند.

هیلاری داف از اینکه گفته شد شما بیشتر از مدل و استایل آوریل لاوین ( Avril Lavigne ) استفاده می کنید مخالفت کرد و این گفته رو نقض کرد .

هیلاری داف تا به حال زیاد در کارهای خیر شرکت کرده که ازجمله اون ها میشه به " حمایت از حیوانان" اشاره کرد .

هیلاری یکی از عضوهای Kids With A Cause در سپتامبر 2005 است و گفته شده که هیلاری 250000 دلار برای کمک به طوفان زدگان کاترینا بخشیده است .

رنگ موهای هیلاری داف به طور طبیعی قهوه ای روشن هست اما بعد از سن 11 سالگی رنگ اون رو به بلوند بی حال تغییر داد.

هیلاری و خواهرش هیلی 6 سگ دارند به نام های لولا - ماسی -چیکووتا که مال هیلاری و سه تای دیگه مال خواهرشه.

هیلاری در 12 مارس 2004 یک خط تولیدی لباس راه انداخت باعنوان " Stuff By Duff " که در آمریکا - استرالیا و کاناداعرضه شد .

 Playmates Toys یک عروسک از هیلاری در سال 2004 درست کرد و وارد بازار کرد.

خواهر هیلاری یعنی هیلی همیشه دوست داشته خواننده خوبی مثل هیلاری بشه . هیلاری در این زمینه در یکی از آهنگاش کمکش کرده . باخوندن 2 نفری در آهنگ "Our Lips Are Sealed " که در کشورهایی همچون آمریکا و مکزیک و کلمبیا خیلی موفق بود .

گفته می شد که هیلاری نیز با خواننده" Good Charlotte "یعنی جول مادن دوست هست . خود هیلاری این قضیه رو بالاخره در ژوئن 2005 با پذیرفتن دوستیشون قبول کرد.و این دو با همدیگه وقتی آشنا شده بودند که هیلاری 16 سالش بوده و جول 24 سالش .شایعه از وقتی شروع شد که هر دو با هم به MuchMusic Video Awards در 2004 تورنتو رفتند. و این دو در نهایت گفتند که بله!!!!!!!!هستیم.

در اواخر 2005 هیلاری یک ماه دست از کار کشید که با جشن تولد 18 سالگیش مصادف شد .

                            

 Filmography

۱Outward Blonde (2007) (pre-production Marie

Foodfight! (2007) (completed Sunshine Goodness

Material Girls (2006) .... Tanzie Marchetta

Cheaper by the Dozen 2 (2005) .... Lorraine Baker

The Perfect Man (2005) .... Holly Hamilton

6. "George Lopez"
    -
George's Grand Slam (2005) TV Episode .... Kenzie
    -
Team Leader (2003) TV Episode .... Stephanie

7. "Joan of Arcadia"
  -
The Rise & Fall of Joan Girardi (2005) TV Episode .... Dylan Samuels

In Search of Santa (2004) (V) (voice) .... Crystal

Raise Your Voice (2004) .... Terri Fletcher

A Cinderella Story (2004) .... Sam

Cheaper by the Dozen (2003) .... Lorraine Baker

12. "American Dreams"
    -
Change a Comin (2003) TV Episode .... Shangri-Las

The Lizzie McGuire Movie (2003) .... Lizzie McGuire/Isabella Parichi

Agent Cody Banks (2003) .... Natalie Connors

Cadet Kelly (2002) (TV) .... Cadet Kelly Collins

Human Nature (2001) .... Young Lila Jute

17.                  "Chicago Hope"
    -
Cold Hearts (2000) TV Episode .... Jessie Seldon

The Soul Collector (1999) (TV) .... Ellie

Playing by Heart (1998) (uncredited) .... Extra

Casper Meets Wendy (1998) (TV) .... Wendy

True Women (1997) (TV) (uncredited) .... Extra

نوشته شده در ۱۳۸٩/٦/٢٩ساعت ٧:۳٧ ‎ب.ظ توسط آبتین صحافیها نظرات () |


قالب وبلاگ : قالب وبلاگ